L’AEBALL i l’Institut Català d’oncologia treballaran per impulsar projectes comuns involucrant a les empreses del territori

L’Institut Català d’Oncologia (ICO), el centre públic de càncer de referència per al 60% de la població catalana, amb seu a L’Hospitalet, ha creat un Comitè Assessor Empresarial amb la participació activa d’AEBALL, representada per la seva vicepresidenta, M. Rosa Fiol.

L’ICO té com a missió disminuir l’impacte del càncer a Catalunya. La seva xarxa assistencial cobreix, a través de quatre hospitals terciaris (HU Bellvitge, HU Germans Trias i Pujol, HU Josep Trueta i HU Joan XXIII) i una vintena de comarcals, gran part del territori català. A més, es tracta d’un centre monogràfic que vetlla, de manera integral, per la població a través de la recerca, la prevenció, l’assistència i la docència en càncer.

El Comitè Assessor Empresarial neix amb l’objectiu d’assessorar a la direcció del centre en aspectes relacionats amb l’increment de la visibilitat de la institució, orientar-los en temes d’innovació, ajudar a detectar oportunitats, participar en projectes conjunts, facilitar l’accés a recursos i buscar noves oportunitats estratègiques, entre d’altres.

La reunió constitutiva del Comitè Assessor de l’Institut Català d’Oncologia es va celebrar el passat 4 de juliol a l’Hospital Duran y Reynals, i a partir de la mateixa, s’inicia un camí fructífer per ambdues parts, el centre i el món empresarial, que comencen línies d’acció conjuntes.

Leave a Reply

*