L’empresa tèxtil Cóndor s’endú el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

La FAGEM reconeix la trajectòria de Miquel Puigdevall en un acte que reuneix a més de 250 persones al restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt.

L’empresa tèxtil Cóndor s’ha endut el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial que organitza anualment la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) i que reconeix aquella empresa que, amb la seva trajectòria, s’hagi distingit per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori.

Amb aquest guardó, la FAGEM ha volgut reconèixer l’aportació d’aquesta empresa que des de fa més de 120 anys vesteix als nens i a les nenes. La firma, fundada a Arenys de Mar, fabrica i comercialitza moda infantil arreu del món i la seva marca s’ha consolidat en més de trenta països.

Cóndor, s’ha imposat als altres dos finalistes, la immobiliària Finques Comajuan, una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en el sector i ItCan, una entitat que ofereix serveis d’intervenció assistida amb gos.

SERHS Serveis, Mònica Masramon i Helena Ortiz i Sara Molina, Menció Especial a Transformació Digital, Dona Empresària i Jove Empresari/a

En aquesta desena edició dels Premis FAGEM, s’ha incorporat una nova menció, la de Transformació Digital que ha estat per a SERHS Serveis, que han digitalitzat tots els seus sistemes operatius, de logística i de comunicació per adaptar-se a les necessitats del dia a dia. L’altre candidata d’aquesta categoria era Cuick Alimentació, empresa que es dedica a l’elaboració de bases de cuina naturals i que ha fet una aposta ferma per la digitalització dels seus sistemes.

En la categoria de Dona Empresària, la Menció Especial ha anat a parar a les mans de Mònica Masramon, copropietària de les botigues Masley & Leyman de Mataró, que ha quedat per davant de les altres dues finalistes, Núria Bassas de la Fusteria Bassas i de Katy Muñoz de TEXTIL ZEDESA.

El tàndem format per Helena Ortiz i Sara Molina, de la revista Namaka que edita Haumea Edicions, s’ha endut la Menció al Jove Empresari/a, una categoria a la que hi opten empresaris menors de 41 anys, com són Christian Rodríguez de ByHours i Laura Martín de Sweet Dreams Pastisseria, que completaven les candidatures finalistes.

Miquel Puigdevall, premiat per la seva contribució a l’associacionisme empresarial

Durant l’acte, la FAGEM ha fet entrega també del Reconeixement a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial, a Miquel Puigdevall, vicepresident del Gremi d’Instal·ladors del Maresme.

L’entitat ha volgut homenatjar Puigdevall pels seus anys de feina en la defensa de l’associacionisme, com a membre de junta i com a president d’aquest gremi. La presidenta de la FAGEM, Roser Moré ha destacat la figura de Puigdevall com “un gran pedagog, molt actiu i amb empenta, que des de fa vint anys treballa amb valentia per tirar endavant el sector dels instal·ladors, malgrat les dificultats”.

Estabilitat i creixement per als empresaris

Durant la XII Nit de l’Empresariat, la presidenta de la FAGEM ha volgut remarcar que “la revolució tecnològica trenca esquemes en els models de negoci tradicionals i cal estar preparats per adaptar-nos als nous hàbits de consum”.

En aquesta línia, Moré ha recordat “la necessitat de teixir un marc polític que garanteixi l’estabilitat, que és fonamental pel creixement de les empreses”.

La XII Nit de l’Empresariat del Maresme ha reunit 250 persones del món empresarial i institucional maresmenc i català al restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt.

Leave a Reply

*