Reunió empresarial a la FOEG amb el president de la Diputació per unir esforços

Representants dels diferents sectors empresarials gironins s’han reunit a la seu de la FOEG amb el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, per debatre diferents temes econòmics i unir esforços.

Entre altres qüestions es va posar sobre la taula la necessitat que l’Aeroport de Girona disposi del baixador de l’AVE per potenciar la infraestructura i convertir-lo en la quarta pista de El Prat.

També la necessitat de promoure els oficis, de buscar millores per a la formació professional, solucions per al cost energètic que fa les empreses menys competitives, impulsar accions per a potenciar la mobilitat elèctrica, potenciar les infraestructures i buscar noves estratègies en el món digital.

La patronal FOEG i la Diputació de Girona seguiran treballant per unir forces i buscar solucions als problemes que més preocupen al món empresarial i als temes pendents, per aconseguir que les empreses gironines segueixin sent referents a l’àmbit estatal i internacional.

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) és un lobby empresarial que defensa els interessos dels gremis, organitzacions sectorials. Sota el seu paraigües s’hi apleguem més de 15.000 empreses que abasten gairebé tots els sectors. La FOEG, que l’any passat va celebrar el seu 30 aniversari, treballa al servei de l’empresariat per impulsar el desenvolupament i el creixement de l’economia de les comarques de Girona.

Leave a Reply

*