Reunió amb el president del Comitè Econòmic i Social Europeu

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre i la presidenta de la Comissió de la Unió Europea i Programes Europeus, Ma. Helena de Felipe, es reuneixen amb el president del Comitè Econòmic i Social Europeu, Luca Jahier.

El president del Comitè Econòmic i Social Europeu, Luca Jahier, ha visitat Foment del Treball on s’ha reunit amb el president de la institució, Josep Sánchez Llibre. Tots dos han reflexionat sobre l’estat actual de l’economia a nivell mundial i les possibilitats de relació entre corporacions. També han participat en la trobada per part de Foment, el secretari general, David Tornos, la presidenta de la Comissió de la Unió Europea i Programes Europeus, Ma. Helena de Felipe, i el director d’Internacional, Kilian Garcia.

Aquesta reunió s’inscriu en l’agenda anual de contactes intensa que manté Foment amb representants institucionals i empresarials de tot el món a fi d’impulsar oportunitats de negoci i inversió per a empreses de Catalunya, així com presentar el país com una de les regions d’Europa més atractives per captar inversions.

Foment Internacional. Detectar i aprofitar oportunitats de negoci i inversió arreu

La tasca de Foment del Treball en favor de la internacionalització de l’economia i les empreses catalanes inclou la recerca i exposició de noves destinacions per a les empreses que han obert mercat i la promoció de la iniciació en el cas d’aquelles empreses que es plantegen la projecció exterior per primera vegada.

En aquest sentit, Foment organitza missions empresarials per a l’obertura de nous mercats i ofereix desenses de jornades anuals de detecció d’oportunitats de negoci i inversió arreu del món.

Així, les jornades que organitza el Departament Internacional de Foment proporcionen una visió integral, clara i pràctica de temes que són importants per a l’empresa que està en procés d’internacionalització o que està internacionalitzada i necessita estratègies per continuar amb el seu creixement.

Leave a Reply

*