La CECOT celebra la 25a Nit de l’Empresari

Durant l’acte, celebrat a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya, s’ha fet el lliurament de guardons a nou exemples empresarials amb molta projecció i que poden esdevenir un referent per altres empreses.

La Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya ha estat l’escenari escollit per CECOT per a la celebració de la vint-i-cinquena edició de la Nit de l’Empresari. La cita ha comptat amb la participació de diferents autoritats com el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i el president del Parlament, Roger Torrent; representants de col·lectius empresarials, professionals i empresaris i empresàries per retre homenatge a l’esforç diari del “fer empresa”.

Sota el lema ENERGÈTICS! Empreses sostenibles | Governs responsables | Transició energètica la CECOT ha volgut fer patent l’acció dels col·lectius empresarials que la integren en favor d’un model energètic més sostenible, menys contaminant, que redueixi els nivells d’emergència climàtica, amb uns costos realistes i que incideixin positivament en la competitivitat empresarial.

En aquesta línia, la Cecot vol incidir en el fet que el teixit empresarial català que representa està compost per un gran nombre d’empresàries i empresaris motivats, que imprimeixen dinamisme a l’activitat dels seus negocis i que és gràcies a la seva energia i a la dels seus equips que és possible transformar l’entorn i la societat.

Un bon exemple d’aquest dinamisme entre les empreses catalanes són els nou exemples que la patronal ha premiat durant la 25a Nit de l’Empresari i que per diferents motius poden ser referents per a moltes de les organitzacions.

GUARDONATS 2019

PERSONALITAT 2019: Sr. Jaume Alsina i Calvet, fundador i president de les empreses que conformen el grup BonÀrea Agrupa.

EMPRESA MÉS INTERNACIONAL: Sensocar

COMERÇ MÉS DINÀMIC: Kave Home

JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL: Able Human Motion

RECONEIXEMENT A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL: Silence

4T PREMI PREVINT A LA SALUT A L’EMPRESA: La Farga

5È RECONEIXEMENT CAIXABANK A LA PIME RESPONSABLE: La Casa de Carlota & Friends

RECONEIXEMENT A L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL: Aijec-Joves Empresaris de Catalunya

EMPRESA CENTENÀRIA: Mobles Lloveras (102 anys)

 

Leave a Reply

*