AEBALL impulsa un projecte de reflexió sobre governança metropolitana seleccionat per la Convocatòria Palau Macaya

SMART SPACE, associació d’empreses amb solucions Smart liderada per AEBALL, ha organitzat el Cicle Estratègic de debat sobre Col·laboració publicoprivada en un entorn metropolità eficient i sostenible, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’IESE, amb participació d’experts i ponents d’àmbit internacional.

Smart Space, entitat liderada per AEBALL, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’IESE Business School, celebrarà al Palau Macaya a Barcelona, el Cicle Estratègic “Col·laboració publicoprivada en un entorn metropolità eficient i sostenible”, amb el suport de l’Obra Social la Caixa.

El cicle consta de 3 Conferències i 2 Seminaris Estratègics que tenen com a objectiu reflexionar sobre les possibles solucions a dos reptes concrets vinculats al futur de les metròpolis com són la fórmula de governança i la millora de la mobilitat (en un context en que cal optimitzar els desplaçaments de les persones), ajudant així a les persones i organitzacions responsables a definir línies estratègiques concretes, basades en el del debat i en l’intercanvi de coneixement i experiències entre els participants.

El primer esdeveniment, primera conferència i primer seminari, tindrà lloc el proper 18 de novembre de 2019, i es centrarà en reflexionar sobre “la Governança de les Metròpolis i les col·laboracions publicoprivades en entorns urbans”.

El segon acte, tindrà lloc el 20 de gener de 2020 i tractarà sobre “El repte de la Mobilitat a les àrees metropolitanes” i finalment, el cicle es tancarà el 26 de març amb un debat final on es tractaran totes les conclusions i propostes derivades de les anteriors jornades i seminaris.

Mitjançant aquest cicle estratègic es pretén donar visibilitat a les diferents fórmules de gestió de les entitats metropolitanes i la seva governança, així com a experiències relacionades amb la gestió metropolitana de la mobilitat, realitzant-ne un anàlisi, i provocant la reflexió de les persones responsables i els seus stakeholders, així com ajudar-los a definir línies estratègiques a curt, mig o llarg termini dels diferents casos que es plantegen. Més informació del programa complet del Cicle Estratègic en el següent enllaç.

Leave a Reply

*