UPMBALL recull les propostes de les empreses metal·lúrgiques del territori per a futurs convenis

UPMBALL participa activament en les negociacions del dos convenis del sector: Indústria Siderometal·lúrgica i Comerç Metall de la província de Barcelona.

UPMBALL, la patronal del Metall de L’Hospitalet i Baix Llobregat, ha realitzat una sessió amb empreses metal·lúrgiques del territori , on va propiciar un intercanvi d’impressions sobre les novetats introduïdes per la darrera reforma laboral i, a més, les empreses van plantejar una sèrie de propostes, que UPMBALL va recollir, per a la propera negociació dels convenis provincials dels sectors d’Indústria i Comerç del Metall.

UPMBALL, com a entitat empresarial representant de les empreses del territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat del sector del metall, participa activament en les negociacions dels dos convenis del sector: Indústria Siderometal·lúrgica i Comerç Metall de la província de Barcelona.

Aquest proper any, UPMBALL participarà en les taules negociadores i en la signatura d’ambdós convenis, on hi estaran presents els representants de la Unió Patronal Metal·lúrgica, de la que formen part M. Rosa Fiol, Vicepresidenta i Directora General d’AEBALL/UPMBALL com a Representant Empresarial, i Paz Fiol, Secretària General d’AEBALL/UPMBALL com a Assessora.

Per això, la Patronal del territori ha volgut amb aquesta sessió escoltar a les empreses i les seves propostes per tal de saber amb antelació d’aquesta negociació les seves preocupacions i/o necessitats.

Aquest intercanvi es va produir en el marc del Workshop exclusiu per a empreses del sector metal·lúrgic, dirigit a Responsables de Recursos Humans d’empreses metal·lúrgiques.

A més, en aquesta sessió, que es va realitzar a l’hotel Porta Fira de L’Hospitalet, es va promoure també el desenvolupament de la qualificació professional per potenciar la capacitat competitiva de les empreses, es va fomentar la FP Dual en les empreses del territori i es va parlar de la nova Llei d’Igualtat amb l’objectiu de donar a conèixer quines són les obligacions de l’empresa.

D’aquesta manera, les empreses del sector metal·lúrgic van tenir un espai on posar-se al dia sobre les negociacions dels convenis col·lectius, de les novetats de la darrera reforma laboral i la nova Llei d’Igualtat i compartir les pràctiques i eines necessàries per afrontar els reptes de futur.

Leave a Reply

*