Fepime es reuneix amb representants de CEPYME i ATA

Fepime Catalunya continua treballant per defensar els interessos del treballadors autònoms i de les petites i mitjanes empreses.

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i el secretari general de l’organització, César Sánchez, s’han reunit amb el secretari general de la Confederació Espanyola de Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), Pedro Fernández Alen, i la vicepresidenta executiva de la Federació Nacional de Treballadors Autònoms-ATA, Celia Ferrero.

L’objectiu de la trobada, que s’ha celebrat a la seu de Fepime Catalunya, ha estat compartir les preocupacions de les petites i mitjanes empreses i també dels treballadors autònoms per tal de, conjuntament, buscar solucions.

Fepime Catalunya continua treballant activament potenciar l’activitat econòmica tant dels treballadors autònoms com de les pimes i representar els seus interessos davant les administracions.

Leave a Reply

*