La I Jornada FECAV analitzarà els reptes de la transició cap a una mobilitat sostenible

Tindrà lloc el 26 de novembre a l’Auditori del CCCB de Barcelona (carrer de Montalegre, 5).

El proper 26 de novembre es celebrarà la I Jornada FECAV, sota el lema “Eines per a la transició cap a una mobilitat sostenible i el paper de l’autobús”, a l’Auditori del CCCB de Barcelona (carrer de Montalegre, 5). Inaugurarà la sessió la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, mentre que el tancament serà a càrrec del secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín.

Durant la sessió s’intentarà donar respostes a alguns dels reptes del sector del transport de viatgers per carretera, que també són reptes globals, com el canvi climàtic, la sostenibilitat energètica, la contaminació, el finançament del transport públic o la mobilitat dels turistes, entre d’altres. Per fer front a aquests reptes s’analitzarà quin pot ser el paper del transport en autobús.

La Jornada s’estructurarà en quatre blocs on, a través de ponències i debats, es tractarà sobre 1) reptes per a la millora de la xarxa de serveis regulars, 2) digitalització i aplicació de les noves tecnologies en la mobilitat, 3) infraestructures i fonts d’energia per a l’impuls de la mobilitat en autobús i 4) reptes del transport discrecional de turistes.

Fins a 17 experts, representants de l’administració i d’empreses del sector participaran com a ponents i moderadors dels debats posteriors. Es tracta d’una jornada oberta, ja que la mobilitat és un dret universal i afecta a tothom.

El programa està disponible a través de la web de la jornada, on també s’inclou informació sobre els ponents, els moderadors i la presentadora, a més d’altres dades de servei i el formulari d’inscripció.

Leave a Reply

*