La FECOM celebra una nova jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial a Lleida

La Federació de Comerç de Lleida, juntament amb l’Obra Social “la Caixa” i CaixaBank, han organitzat aquest dimarts la Jornada de Resposabilitat Social Empresarial (RSE), una sessió on empreses lleidatanes han expicat què fan més enllà de la seva tasca diària i com a ens.

El CaixaFòrum Lleida ha acollita quest dimarts 26 de novembre la jornada de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que enguany ha girat  entorn al comerç, la seva visió de futur i la inclusió laboral en aquest sector.

La benvinguda ha anat a càrrec del Sr. Robert Nisarre, Responsable de Negoci Consum de la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank i la Sra. Mª Rosa Eritja, Presidenta FECOM.

Porteriorment s’ha donat pas a la ponència “El comerç de demà: proximitat i compromís” a càrrec del Sr. Joan Morera, Cap de la unitat d’estudis i nous projectes del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Departament d’Empresa i Coneixement. Generalitat de Catalunya.

Després d’una petita pausa, s’ha reprès la jornada amb la taula “la RSE. Organitzacions sindicals i empresarials Agenda 2030. Treball, igualtat i creixement econòmic” a càrrec del Sr. Salvador Sedó, Director Desenvolupament Sostenible. Foment del Treball Nacional; el Sr. Ramon Moreno, Secretari de Política Social i Ocupació de la UGT de les Terres de Lleida; i la Sra. Michela Albarello, Secretària d’Internacional i Cooperació CCOO de Catalunya.

Seguidament, la sessió s’ha focalitzat en l’àmbit social amb la taula “RSE com implicació en diferents col·lectius. Agenda 2030. Prevenció i lluita contra la desigualtat i l’exclusió social”. En aquest cas, han intervingut el Sr. Enric Herrera, Director Executiu Aspros; i la Sra. Carme Monsó, Vicepresidenta Associació de Malalts i Familiars d’Ictus de Lleida (AMILL) i presidenta de FeSalut.

L’última de ja hornada ha estat la presentació de l’acció NADAL SOLIDARI, a càrrec del Sr. Robert Nisarre, Responsable negoci consum CaixaBank.

Leave a Reply

*