AEBALL promou l’ús de les noves TIC amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses del territori

La patronal vol potenciar la indústria de les TIC amb la creació de noves empreses d’aquest sector i impulsar el creixement econòmic al territori.

La patronal de l’Hospitalet i Baix Llobregat, AEBALL, està promovent l’ús de les noves TIC amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses del territori i impulsar a la mateixa vegada la creació de noves empreses del sector TIC, per potenciar la indústria d’aquest sector al territori.

Entre d’altres accions, AEBALL ha organitzat pel proper 13 de desembre un Taller sobre Cloud Computing, amb l’objectiu de facilitar la gestió de les empreses i impulsar la seva competitivitat mitjançant les noves tecnologies, així com ajudar al desenvolupament de nous projectes TIC facilitant eines i sistemes per poder gestionar les diferents àrees de l’empresa.

A la sessió es treballaran plataformes d’e-mail Màrqueting, plataformes d’enviaments de SMS, sistemes de videoconferència, plataforma CRM, totes elles eines molt efectives per utilitzar des de l’àrea Comercial. També es donaran les claus per poder utilitzar com a eines de màrqueting les plataformes de promoció com YouTube i Vimeo, així com les xarxes socials.

Per a l’àrea d’Administració s’explicaran sistemes de facturació recurrent i enviament automàtic per correu electrònic, així com solucions de gestió documental i pel seu emmagatzematge, exportacions per comptabilitat i diferents tipus de emmagatzematge en el núvol. A la sessió també es parlarà de diversos sistemes de pagament online i plataformes de continguts com WordPress, WooCommerce, PrestaShop i Magento.

També s’explicaran algunes eines per poder facilitar el treball col·laboratiu online i els processos de producció de cada pime, com el control d’stock i previsions, i es tractaran temes com la seguretat, el Hosting, els continguts web i CRM, entre d’altres.

Serà una jornada molt completa dirigida principalment a empresaris i emprenedors de projectes TIC que vulguin aprendre a aprofitar l’ús de les noves tecnologies en les seves empreses i destacar-se de la competència i arribar a un mercat més ampli, reduint costos, temps, incidències i duplicitat de tasques.

El Cloud Computing fa referència a un nou model de fer negocis a internet, suposa una solució per tenir tots els arxius, programes i informació de manera online, sense la necessitat de preocupar-se per tenir o no l’espai o la capacitat suficient per emmagatzemar tota aquesta informació en ordinadors.

AEBALL realitza aquesta acció dins del seu Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, entitat de la que forma part, juntament amb altres accions dirigides a potenciar el sector TIC per donar impuls a les altres empreses del territori, per generar ocupació i riquesa a L’Hospitalet i Baix Llobregat.

Per poder participar en aquest taller cal fer inscripció prèvia abans del 10 de desembre.

Leave a Reply

*