L’assemblea general de SMEunited escull Alban Maggiar com a nou president per al 2020 i Maria Helena de Felipe renova la vicepresidència com a vicepresidenta de Cepyme

L’assemblea general de SMEunited, l’associació d’artesania i pimes d’Europa, ha escollit Alban Maggiar com a nou president. Maggiar és un empresari francès, vicepresident europeu de la CPME i actualment exerceix la funció de vicepresident de la Comissió Econòmica i Fiscal.

Maggiar assumirà el càrrec a partir del gener del 2020 i rellevarà a Ulrike Rabmer-Koller, qui ha dirigit SMEunited en els darrers quatre anys. Després de les eleccions, Maggiar ha declarat que les seves principals prioritats són la propera Estratègia Europea de les pimes i assegurar que el New Green Deal per a Europa sigui un camí acceptable per als 24 milions de pimes a Europa.

L’assamblea també ha ratificat a Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, que renova la vicepresidenta de la patronal europea en representació de Cepyme, organització de la qual és vicepresidenta.

En el discurs d’acceptació, el nou president electe Alban Maggiar s’ha referit a l’anunci de la presidenta de la Comissió, Ursula von der Leyen, de presentar una estratègia dedicada a les pimes. “Vull treballar amb totes les institucions europees per assegurar que aquesta estratègia cobreixi microempreses, petites i mitjanes empreses i artesanies a Europa, innovadores d’alta tecnologia i empreses tradicionals per igual, tant a les zones metropolitanes com a les rurals”, ha subratllat.

Leave a Reply

*