La FECOM organitza una jornada de seguretat per a comerciants de Lleida

La sessió ha anat a càrrec de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

La Federació de Comerç de Lleida ha acollit una sessió Informativa i pràctica de seguretat en el Comerç i com actuar en quant a seguretat més eficaç durant aquestes festes de Nadal, tant en benefici dels comerciants com dels clients i visitants.

La Jornada ha anat a càrrec del Sergent i Caporal de Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions a la Comunitat, Francesc Xavier Gonzalez Espinet i David Pérez Freixenet, respectivament; i del Sergent de Guàrdia Urbana del Grup de Proximitat Josep M. Roig Gelet.

Durant la sessió s’ha parlat de com actuaran els cossos policials durant aquestes festes, de quins serveis oferiran per a la millora de la seguretat ciutadana, com ampliaran el control de vigilància, com facilitaran la circulació viària… A més, han donat consells als comerciants de com fer més segures les compres així com quins aspectes han de tenir en compte els clients i visitants per a la seva seguretat.

Leave a Reply

*