Prop de 300 persones han gaudit del Servei d’Emprenedoria d’AEBALL durant el 2019

El taller “Com gestionar la comptabilitat d’un petit negoci” serveix de colofó a un 2019 on la patronal s’ha volcat amb atenció i serveis per recolzar l’emprenedoria.

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat ha tancat el 2019 amb el taller “Com gestionar la comptabilitat d’un petit negoci” a càrrec de Núria Soriano, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i Experta en temes de finançament per a les empreses, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançada pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

AEBALL, com a membre de la Xarxa de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ofereix assessorament, suport, impuls i promoció als nous emprenedors, a les empreses creades de menys de tres anys d’existència i als autònoms, al llarg de tot el procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

Durant l’any 2019, prop de 300 persones han gaudit del servei d’emprenedoria d’AEBALL. D’aquest grup, 78 persones han rebut serveis de formació i 62 han estat informades i assessorades de forma directa i individualitzada en tots els tràmits necessaris per crear una empresa, per fer el pla d’empresa i escollir la forma jurídica més adient en cada cas, així com els passos a seguir per constituir-la.

L’associació també els ha ajudat en la recerca de fonts de finançament, ajuts i subvencions, i ha donat suport pel que fa a l’establiment d’aliances amb altres empreses, o qualsevol servei necessari per posar en marxa el projecte.

AEBALL dóna el servei als projectes des de la proximitat i el coneixement dels sectors i el món empresarial, aportant la seva experiència i prestigi. D’aquesta manera, l’entitat compleix amb la seva vocació i compromís de servei al teixit empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat.

Alhora, AEBALL complementa aquesta participació amb la seva condició de PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. A través d’aquest servei, al 2019 s’ha aconseguit crear directament 10 noves empreses al territori.

Durant el proper 2020, la patronal AEBALL continuarà treballant en aquesta mateixa línia per ajudar al nous emprenedors i les noves empreses creades a assolir a l’èxit, millorar la seva competitivitat i generar valor afegit a l’economia del territori.

Leave a Reply

*