Sóc una PIME Industrial. Com m’adapto a la Indústria 4.0?

La Fundació per la Indústria organitza el proper 24 de gener a Sabadell una jornada enfocada en la necessària transformació cap a la Industria 4.0.

Fundació per la Indústria és conscient de que la competitivitat de les empreses passa per adaptar-se a la Indústria 4.0, tot i que la realitat ens diu que encara són moltes les pimes industrials que tenen pendent fer-ho.

És per aquest motiu que la Fundació treballa per contribuir a sensibilitzar a les pimes industrials catalanes a fer el pas a la Indústria 4.0. Un pas que no només té a veure amb la tecnologia, sinó sobretot amb les persones, amb els empresaris, els directius, els comandaments entremitjos i els empleats.

Especialment,  el veritable repte que cal afrontar no és el de la tecnologia, sinó el del canvi de mentalitat i d’actitud de les persones que dirigeixen i forment part activa de les empreses industrials de Catalunya.

Amb aquest finalitat, la de sensibilitzar a les pimes industrials catalanes a fer el pas a la Indústria 4.0, la Fundació per la Indústria organitza, el proper 24 de gener de 2020, la Jornada ”Sóc una PIME Industrial. Com m’adapto a la Indústria 4.0?”

La sessió comptarà amb la participació del Secretari General de Fepime, César Sánchez; el director de FUNDIT, Antoni Garrell; la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, Núria Salán i l’assistència de la Consellera d’Indústria i Coneixement, Àngels Chacón i el president de Foment del Treball, Josep Sànchez Llibre, així com l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, entre altres.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.

Si esteu interessats en assistir a la Jornada del 24 de gener, feu arribar un correu a: fundacio@fundacioperlaindustria.es

Leave a Reply

*