L’Hospitalet i el Baix Llobregat assoleixen un nou rècord en xifres de població ocupada

El Fòrum Empresarial del Llobregat publica el seu Informe Trimestral de Conjuntura Econòmica. 

El Fòrum Empresarial del Llobregat acaba de publicar l’Informe sobre Conjuntura Econòmica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, corresponent al Quart Trimestre del 2019.

Segons l’estudi, en el tercer trimestre de l’any 2019 a la comarca del Baix Llobregat la població ocupada va assolir la xifra de 422.979 persones amb feina, la major xifra des de que existeix aquest Informe sobre conjuntura econòmica.

Per municipis, la major creació absoluta de llocs de treball en 12 mesos va donar-se a L’Hospitalet de Llobregat amb 3.559. A poca distància es situa El Prat de Llobregat amb una creació de 3.139 nous llocs de treball. Amb xifres més modestes, trobem Esplugues de Llobregat (+851) i Gavà (+705). Per contra, trobem vuit poblacions que varen disminuir la seva població ocupada (Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, Esparreguera i Olesa de Montserrat; i amb xifres no significatives trobem Martorell, Collbató, Torrelles de Llobregat i Begues).

En termes intertrimestrals (variacions respecte al trimestre immediatament anterior), El Prat de Llobregat lidera la creació ocupació, amb 2.956 nous llocs de treball. Amb xifres superiors al miler, li segueixen Sant Andreu de la Barca (+1.330), Sant Just Desvern (+1.196) i Cornellà de Llobregat (+1.056).

Per contra, la destrucció de llocs de treball en termes intertrimestrals, la llista l’encapçala L’Hospitalet amb menys 1.414 llocs de treball, seguit a molta distància per Sant Feliu de Llobregat (-400), Castelldefels (-176), Esparreguera (-140) i Viladecans (-134).

Poden consultar l’informe complet: INFORME SOBRE LA CONJUNTURA ECONÒMICA 4rt TRIMESTRE 2019

Leave a Reply

*