L’AECE s’adhereix a la Taula per la Regressió del Delta de l’Ebre

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, com a patronal i entitat que defensa els interessos del territori, s’ha sumat a la Taula per la Regressió del Delta de l’Ebre, creada recentment per la tragèdia natural que ha patit pel temporal “Gloria”.

Aquesta Taula integrada per diferents Ajuntaments i agents socials del territori, ha de ser el motor per fer front a les actuacions per la regressió que pateix el Delta de l’Ebre, tant en el litoral com a les Badies i Llacunes.

La Taula sol·licitarà inicialment a les diferents administracions, catalana, espanyola i europea o qualsevol altra, l’elaboració i aprovació d’un Pla de protecció amb les accions que es consideren necessàries consensuades amb la Taula amb caràcter d’urgència.

Leave a Reply

*