La Fundació per la Indústria obre un debat amb experts sobre el procés d’adaptació de les pimes a la Indústria 4.0

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, serà l’encarregada d’inaugurar la Jornada.

El proper 19 de febrer, la Fundació per la Indústria organitza una Jornada sota el títol “Suport a les PIME’s industrials per adaptar-se a la indústria 4.0” per dialogar sobre el procés d’adaptació de les pimes industrials catalanes a fer el pas a la Indústria 4.0.

Aquesta és la segona jornada que la Fundació organitza per contribuir a ajudar a les pimes a fer el salt a la indústria 4.0. El passat 24 de gener, amb una gran èxit d’assistència, es va celebrar la jornada “Soc una pime. Com m’adapto a la Indústria 4.0?” on diferents experts van compartir coneixements i experiències reals de transformació digital.

En aquesta ocasió, la Jornada serà inaugurada pel president de la Fundació per la Indústria, Josep Roca, i la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya.

L’acte comptarà amb presència d’experts internacionals i nacionals. La taula rodona “El marc de la indústria 4.0, la urgència de l’adaptació de les pimes industrials” permetrà conèixer quin suport estan donant des d’Alemanya, Itàlia i el País Basc a les pimes. Moderada per la periodista Elisenda Vallejo, cap d’economia de La Vanguardia, comptarà amb la presència de Markus Kemper, Cap d’Assessoria de Mercat de AHK Spanien; Vittorio Illengo, Director Digital Innovation Hub Piemonte i Andrea Parolo, responsable d’Economia i Empresa de la UIB, i Eduardo Arechaga, Director General de Confesbask.

Seguidament, el periodista Àlex Font, corresponsal econòmic del diari Ara moderarà la taula rodona “Una realitat. Catalunya pregunta: tenint en compte les experiències exposades, com ho estem fent a Catalunya?” amb la participació de Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ i Xavier Torra, president d’Eurecat.

El Director General de FUNDIT i patró de la Fundació per la Indústria, Antoni Garrell serà l’encarregat de relatar les conclusions de la Jornada i clourà l’acte la tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, Montserrat González.

La Fundació per la Indústria és conscient que la competitivitat de les empreses passa per adaptar-se a la Indústria 4.0, tot i que la realitat ens diu que encara són moltes les pimes industrials que tenen pendent fer-ho. És per aquest motiu que la Fundació i la Conselleria d’Empresa i Coneixement van signar aquest gener un conveni de col·laboració per per contribuir a sensibilitzar i acompanyar a les pimes industrials catalanes a fer el pas a la Indústria 4.0. Un pas que no només té a veure amb la tecnologia, sinó sobretot amb les persones que conformen l’ecosistema de l’empresa.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

Leave a Reply

*