AEBALL i UPMBALL impulsen la innovació i la digitalització de les empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet

La patronal ha organitzat, de la mà d’ACCIÓ i Foment del Treball, una jornada sobre ajuts i programes de Suport a la PIME i a la Indústria 4.0

AEBALL, l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, i UPMBALL, la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, han organitzat la jornada “Ajuts i programes de Suport a la PIME i a la Indústria 4.0”, amb l’objectiu d’impulsar la digitalització i la innovació de les empreses del territori.

L’acte ha congregat a més d’una trentena de representants de companyies de L’Hospitalet i El Baix Llobregat, que han rebut assessorament sobre els programes d’ACCIÓ – l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya – orientats especialment a les PIMES i a la seva modernització i adaptació als reptes tecnològics actuals.

La jornada ha servit també per a conèixer tres casos d’èxit en l’adaptació de tecnologies 4.0 a empreses del territori: RIMSA, SEDAL GROUP i PROMAX. Per parlar de la primera ha intervingut Carol Carbajo, la seva Talent Director; per SEDAL GROUP ha estat Ramon Guixà, General Manager; finalment, Xavier Navarro, Director Adjunt a PROMAX, ha tancat aquesta taula rodona.

AEBALL/UPMBALL i ACCIÓ han treballat en un programa conjunt sota el títol “Suport a la Indústria: Innovació per a la indústria del futur”. Les conclusions d’aquest treball han sigut compartides amb les persones assistents a la jornada.

Amb aquest acte, AEBALL i UPMBALL reforcen el seu compromís amb ajudar i acompanyar les empreses del territori en els reptes que origina la Indústria 4.0 i l’adaptació de les noves tecnologies a l’activitat econòmica i empresarial.

Leave a Reply

*