AEBALL assessora a les empreses davant del repte de la gestió multigeneracional

AEBALL, l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, organitza aquest mes de març una formació dirigida a responsables de Recursos Humans en gestió de plantilles multigeneracionals, donant resposta a un dels principals reptes als quals s’enfronten les empreses en l’actualitat.

Baby boomers – persones nascudes entre 1956 i 1964 – Generació X – nascudes entre 1965 i 1980 – i Millenials – nascudes a partir de 1981 – presenten diferents formes d’entendre la vida i la feina. Segons el Observatorio Generación y Talento, són nombroses les dificultats a què s’han d’enfrontar els responsables de RRHH. És fonamental entendre els comportaments d’un entorn laboral multigeneracional i saber gestionar tot aquest capital humà és una clau per a l’èxit de qualsevol empresa.

“Cada generació te qualitats úniques per al treball, per exemple, els Baby boomers aporten a l’empresa l’experiència, coneixement i talent i compromís, la Generació X aporta estabilitat, adaptabilitat, pensament analític i el treball en equip, i els Millenials aporten habilitats tecnològiques, flexibilitat i col·laboració. Per això saber identificar les fortaleses de cada generació i treure el millor de cada una d’elles pot millorar la productivitat de l’empresa”, afirmen des de l’entitat.

Amb el curs “Com gestionar una plantilla multigeneracional”, organitzat amb la col·laboració de MEHRS, assesoria experta en Recursos Humans, AEBALL ajuda a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat a gestionar la diversitat de les plantilles, fomentar la creativitat i la innovació de cadascuna de les generacions, així com conèixer les motivacions i expectatives de les diferents generacions existents als equips de les empreses i poder elaborar un full de ruta per donar sentit al conjunt. A més, el curs és bonificable: les empreses poden recuperar part de l’import del curs i AEBALL tramita la bonificació sense cost addicional.

Aquesta formació, amb una durada de 8 hores, estarà liderara per la reconeguda experta Anna Rubí, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de Formació i Gestió del Capital Intel·lectual per ESADE. Rubí té més de 25 anys d’experiència com a Consultora en processos de transformació en l’àmbit organitzacional, educatiu i de la salut. El 80% del temps del curs està dedicat a dinàmiques grupals, amb un important component pràctic.

En els propers mesos, AEBALL organitza més cursos bonificables orientats a acompanyar les empreses en el seus reptes i necessitats diaris: a l’abril s’organitzen els cursos de Compliance – en col·laboració amb Fortuny Legal – i Design Thinking, dirigits a Directors i a Responsables de Recursos Humans respectivament, i al maig, els de Seleccionadors no professionals i Soft Skills, també dirigits especialment a l’àrea de RRHH.

Inscripcions i més información sobre el curs “Com gestionar una plantilla generacional”: aquí

Leave a Reply

*