Fepime reconeix la labor de les pimes en matèria de digitalització

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, destaca la necessitat de que fibra òptica arribi a tots els polígons industrials. 

En el context de crisi creat per la COVID-19, la presidenta de Fepime, Maria Helena de Felipe, ha volgut fer un reconeixement a la bona feina que estan fent les petites i mitjanes empreses en matèria de digitalització. En aquesta línia, ha posat en valor tots els comerços i establiments que han treballat per tenir un canal de distribució i venda digital.

A més d’aplaudir la iniciativa dels blancs, que ofereixen plataformes online per facilitar les gestions, la presidenta també ha ressaltat que la bona qualitat de la xarxa és la que permet mantenir el teletreball i que per tant, ha de ser una prioritat que el cablejat arribi a tots els polígons industrials de Catalunya.

Leave a Reply

*