AEBALL es multiplica per atendre les consultes d’empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat

La crisi del COVID-19, amb tots els canvis legislatius, ha provocat en les empreses del territori moltes incerteses.

En les darreres setmanes, AEBALL, l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), no ha cessat d’assessorar i ajudar les empreses en les seves necessitats i urgències per fer front a la crisi del COVID-19. Només a la darrera setmana, l’entitat ha atès prop de 700 trucades i consultes d’associats del territori.

La patronal està coordinant constantment les demandes i ofertes, contactes i xarxa de proveïdors d’Equips de Protecció Individual (EPI’s) i sistemes de prevenció i seguretat per donar una resposta ràpida a les necessitats de totes les empreses.

D’altra banda, El Departament Jurídic i Laboral d’AEBALL/UPMBALL continua assessorant als associats sobre els instruments jurídics que es poden utilitzar per fer front a aquesta situació de crisi, a més d’informar sobre nous decrets i mesures, ERTO’s i altres temes laborals.

En referència a la Borsa de Treball, es segueix oferint atenció i orientació, i es continuen realitzant tràmits i gestions relacionades amb noves contractacions en marxa, subvencions del programa 30 Plus i les incidències provocades pel COVID-19, a més de la publicació de noves ofertes. Tanmateix s’està donant a conèixer les Borses de Treball específiques obertes pel SOC per a professionals necessaris davant l’emergència del COVID-19, concretament personal sanitari i personal agrari.

L’entitat continua comunicant totes les informacions d’interès per les empreses del territori. Per aquest motiu s’ha creat un nou canal d’informació a Telegram. A aquesta i a la resta de les xarxes socials, l’entitat està proporcionant tota la informació important i accés a eines relacionades amb la crisi del Coronavirus, informació d’empreses que ofereixen els seus serveis, la seva tecnologia o EPI’s per fer front a la situació actual i totes les accions que està portant a terme la patronal en defensa de les empreses i els seus interessos.

De la mateixa manera, AEBALL està utilitzant tots els seus canals d’informació per donar visibilitat a les accions i al treball de les empreses en aquests difícils moments. La nova web amb tota la informació i eines sobre la situació provocada pel Coronavirus continua oferint tots els recursos necessaris per a les empreses del territori i s’actualitza diàriament. La pàgina web compta ja amb més de 150 entrades i recursos.

En aquests moments tan complicats i difícils per a les empreses, des d’AEBALL i UPMBALL es vol donar tot el suport i complicitat. Com a patronal del Baix Llobregat i L’Hospitalet defensarà els interessos de les empreses i, conjuntament amb Foment del Treball i la CEOE, participa a les estructures pertinents realitzant propostes i proposant diferents línies de solucions.

Leave a Reply

*