AEBALL ofereix nous eWorkshops i serveis per assessorar les empreses davant la crisi del COVID-19

L’entitat està organitzant diferents eWorkshops amb empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat per tractar les últimes novetats en fiscalitat, legislació laboral o transformació digital.

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) continua recolzant a les empreses davant la difícil situació generada pel COVID-19, mitjançant diferents serveis i propostes innovadores per donar resposta a les seves necessitats i dotar-les de les eines per poder superar amb èxit la conjuntura actual.

Una d’aquestes accions és l’organització de diferents eWorkshops – tallers virtuals amb experts i on les empreses poden expressar els seus dubtes i compartir les seves experiències – per tractar els temes més actuals. D’aquesta manera s’ha celebrat la jornada “Fiscalitat i COVID19: La gestió de la tresoreria en relació amb els impostos estatals, autonòmics i locals i les oportunitats de devolució”, amb la col·laboració de Garrigues, per abordar les darreres novetats en materia fiscal per a empreses.

Aquesta setmana es tracta, a una nova trobada virtual amb Garrigues, les novetats en legislació laboral que introdueixen els últims Reals Decrets-lleis aprovat pel Govern espanyol i, en una altre sessió amb Quartz, les millors opcions de finançament per a les empreses del territori. Aquest mes hi ha programat també un eWorkshop amb Barcelona Puffin Consulting sobre transformació digital i com vendre productes online.

També s’han posat en marxa noves línies de formació online i webinars d’actualitat, en col·laboració amb entitats de prestigi en el sector.

D’altra banda, AEBALL ofereix serveis amb avantatges per a socis per donar resposta a les necessitats de finançament. Una d’aquestes solucions és el Servei de Liquiditat, que consisteix en un anàlisi financer gratuït per empreses associades amb professionals amb més de 20 anys d’experiència. A més, es dóna suport i acompanyament en la negociació i cerca de la millor opció de finançament.

L’entitat també forma part dels comitès de crisi que s’han creat a alguns ajuntaments i del comitè que ha posat en marxa el Consell Comarcal de Baix Llobregat. S’ha fet arribar a tots els alcaldes i alcaldesses del territori, i als responsables de les àrees de promoció econòmica, una carta sol·licitant i proposant diferents mesures que facilitin a les empreses i els autònoms superar aquesta crisi amb el mínim impacte, i s’ha creat a la web d’AEBALL la Secció de mesures que estan posant en marxa les Administracions Públiques del territori per donar visibilitat a les iniciatives més destacades.

Aquestes iniciatives i projectes són només una part de tota la feina que la patronal està portant a terme per acompanyar a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat i defensar el seus interessos i necessitats en la difícil situació creada per la crisi del coronavirus, i la voluntat de l’entitat és continuar protegint i fomentant el teixit empresarial i productiu del territori i la generació de riquesa i benestar.

Leave a Reply

*