Fepime demana un treball conjunt per aturar l’escalada de l’atur

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, demana que l’Administració i els empresaris treballin plegats per frenar les xifres de l’atur.

En el context de crisi creat per la COVID-19 i després de publicar-se les dades de l’atur del mes d’abril, la presidenta de Fepime, Maria Helena de Felipe, sol·licita que l’Administració i els empresaris treballin de forma conjunta per fer front a l’escalada de l’atur.

De Felipe reconeix les mesures que ha pres el Govern amb els crèdits ICO, la gestió dels ERTEs i els aplaçaments tributaris, però apunta que no poden ser només mesures puntuals si l’objectiu és ajudar a les empreses a preservar l’ocupació.

En aquest sentit, afirma que l’Administració ha de fer una política fiscal prudent, polítiques actives d’ocupació, ajudes a la innovació i donar facilitats perquè les empreses puguin adaptar la seva activitat a les noves circumstàncies.

Leave a Reply

*