La UEA crea una Xarxa d’Assessors per a la digitalització de les empreses

Neix un grup d’assessors voluntaris en digitalització per ajudar a les empreses a afrontar la situació pel COVID-19.

El teletreball, accedir als documents, carpetes i materials del despatx, poder controlar els processos a distància, gestionar els equips i les persones, comptabilitat, els processos productius, la limitació d’accés a les instal·lacions les vendes … La crisi del COVID 19 ha provocat que la majoria de processos i tasques habituals per a tots tipus d’empreses, comerços, despatxos i serveis hagi quedat alterat per les restriccions de la mobilitat i el confinament

El grup de treball UEA LAB 4.0, format per empreses, experts i actius tecnològics de la comarca, ha creat una Xarxa d’Assessors Tecnològics  voluntaris per tal de poder ajudar a totes les empreses, que, per la situació provocada pel coronavirus tenen problemes per mantenir la seva feina i les seves tasques del dia a dia.

Així, totes aquelles empreses que tinguin algun problema per treballar amb normalitat o que la situació actual els impedeixi tasques, rutines i processos habituals, siguin les que siguin, poden posar-se en contacte amb la UEA que analitzarà la situació i les necessitats i l’assessorament d’un expert per trobar la millor solució a la seva necessitat.

Igualment aquest grup d’assessors i experts estan a disposició de totes aquelles empreses i professionals que vulguin fer algun canvi o millora en el seu funcionament, processos o manera de treballar per tal de diversificar la seva activitat o fer la seva empresa més resistent a les necessitats i exigències d’aquest moment de crisi, en vistes a que es pugui allargar en el temps.

Des del grup UEA LAB 4.0 es fa una crida a totes les empreses que necessitin un cop de mà que es posin en contacte amb l’entitat, però també a aquelles empreses i experts tecnològics que vulgin participar d’aquesta xarxa d’assessors per tal de donar un cop de mà al teixit empresarial de la comarca. Tota empresa que estigui interessada pot contactar amb la Unió Empresarial de l’Anoia, amb uea@uea.cat

Igualment des de l’entitat i amb la col·laboració d’aquests experts s’estan oferint sessions webinars per apropar eines i estratègies per facilitar la situació actual.

El proper 18 de maig tindrà lloc una sessió amb la Directora General d’Indústria, Matilde Villarroya, per conèixer les propostes i accions que ofereix la Generalitat a nivell de digitalització de les empreses, ajudes i propostes.

Leave a Reply

*