Maria Helena de Felipe, nombrada ‘policy vicepresident’ a SMEunited

La vicepresidenta de CEPYME és la responsable del comitè polític d’assumptes legals a la patronal europea.

A la reunió online del Consell d’Administració de SMEunited, el president Alban Maggiar ha presentat el seu equip de vicepresidents de política, que presidiran els respectius comitès de polítiques de les pimes.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, renova la vicepresidenta de la patronal europea en representació de Cepyme, organització de la qual és vicepresidenta. De Felipe presideix el comitè d’assumptes legals que debat sobre temes com la regulació, la protecció de dades, el comerç electrònic i directives que afecten directament i de manera especial a les pimes en comparació amb les grans empreses.

Quan va ser elegit president el passat mes de desembre, Alban Maggiar ja va anunciar que volia treballar amb un equip de vicepresidents per assegurar una àmplia representativitat de totes les parts d’Europa.

El nou equip de vicepresidents permetrà una representació forta i coherent de les pimes a nivell europeu.

Leave a Reply

*