L’AECE veu amb enorme preocupació la reactivació del sector turisme

L’AECE s’ha reunit per videoconferència amb el Director General de Turisme, Octavi Bono, amb la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles i la Cap de Secció de Comerç i Turisme SSTT, Anna Ferré.

A la reunió han compartit la preocupació per la situació actual del turisme a tot arreu, també a les Terres de l’Ebre, per la paràlisi absoluta del sector com a conseqüència de la COVID19.

El Director General ha explicat les actuacions realitzades pel Departament d’Empresa i Coneixement de les quals destaca la línia d’ajuts econòmics al sector, anunciant que ja s’està treballant en una propera convocatòria.

Ha destacat també el Pla de comunicació que esta treballant l’Agència Catalana del Turisme que es centrarà en campanyes orientades als mercats de proximitat, propis de les Terres de l’Ebre. L’AECE ha traslladat al Director la preocupació per la manca de recursos públics destinats a la recuperació del sector.

Leave a Reply

*