Gorka Bartolomé participa als “Dijous endollats amb la FECOM”

Gorka Bartolomé, Master Certified Coach ICF, protagonitza el webinar “Estratègies per a temps incerts”. 

Dins dels Dijous endollats amb la FECOM, aquest dijous dia 11 de juny és el torn de Gorka Bartolomé i el webinar d’Estratègies per a temps incerts, una sessió ideal per a aprendre a fer front a de manera efectiva al futur incert i als canvis tant ràpids que estem vivint.

El programa “Dijous endollats amb la FECOM” consta de  sessions formatives online que es celebren els dijous, de 15:30 a 16:30h durant el mes de juny i principis de juliol a través de l’eina Zoom i que giren al voltant de temes com la salut, les xarxes socials i les TIC.

Les persones interessades es poden insciure a través del mail administracio@fecomlleida.com o bé trucant per telèfon al 973 24 57 54.

Leave a Reply

*