Fepime Catalunya celebra la seva Assemblea General de forma telemàtica

El president de Cepyme, Gerardo Cuerva i el secretari general de Cepyme, Pedro Fernández, participaran a l’Assemblea General de Fepime Catalunya.

El proper dilluns 15 de juny Fepime Catalunya celebra la seva Assemblea General, en aquesta ocasió i degut a les conseqüències de la COVID-19, es realitzarà de forma telemàtica.

La sessió comptarà amb la participació de Gerardo Cuerva, president de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) i també del seu secretari general, Pedro Fernández. Cuerva y Fernández intervindran a l’assemblea per exposar la situació econòmica i laboral actual de les pimes, en el context de la crisi provocada per la COVID-19 i tractaran aspectes com els ERTEs i els crèdits ICO, entre altres.

Durant la reunió es presentarà la Memòria d’activitats de l’any 2019 de Fepime Catalunya així com el balanç de la situació de l’entitat, el compte de gestió del passat exercici i el pressupost per al 2020 entre altres qüestions.

Leave a Reply

*