Toni Fontcuberta participa als “Dijous endollats amb la FECOM”

Toni Fontcuberta, Màster en Risoteràpia i Salut Emocional, protagonitza el webinar “L’eficàcia del somriure”. 

Dins dels Dijous endollats amb la FECOM, aquest dijous dia 18 de juny és el torn de Toni Fontcuberta i el webinar L’eficàcia del somriure, una eina bàsica per a la motivació, el benestar i la productivitat òptima en el lloc de treball.

El programa “Dijous endollats amb la FECOM” consta de  sessions formatives online que es celebren els dijous, de 15:30 a 16:30h durant el mes de juny i principis de juliol a través de l’eina Zoom i que giren al voltant de temes com la salut, les xarxes socials i les TIC.

Les persones interessades es poden insciure a través del mail administracio@fecomlleida.com o bé trucant per telèfon al 973 24 57 54.

Leave a Reply

*