Gerardo Cuerva participa a l’Assemblea General de Fepime Catalunya

El secretari general de Cepyme, Gerardo Cuerva, ha intervingut a l’assemblea telemàtica de l’entitat per exposar la situació econòmica i laboral actual de les pimes.

Fepime Catalunya ha celebrat aquest dilluns la seva Assemblea General que, degut a les conseqüències de la COVID-19, s’ha realitzat de forma telemàtica.

La sessió ha comptat amb la participació de Gerardo Cuerva, president de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) i també del seu secretari general, Pedro Fernández.

En la seva intervenció sobre la situació econòmica i laboral actual de les pimes, Gerardo Cuerva ha recordat que “el fet que existeixi un 24% d’economia submergida al nostre país suposa una disminució de la capacitat recaptadora dels poder públics i, per tant, de la capacitat de l’Estat per afrontar la crisi. No es tracta d’apujar impostos sinó de combatre l’economia submergida”.

En relació a la capacitat d’adaptació de les empreses a la crisi generada per la Covid-19, Cuerva ha posat en valor la importància d’apostar pel teletreball, ara més que mai, “com a eina per combinar la productivitat i la seguretat laboral”.

La sessió també ha servit per analitzar la necessitat de millorar les ajudes fiscals i augmentar les pròrrogues dels pagaments d’impostos, entre altres.

Durant la reunió s’ha presentat la Memòria d’activitats de l’any 2019 de Fepime Catalunya així com el balanç de la situació de l’entitat, el compte de gestió del passat exercici i el pressupost per al 2020 entre altres qüestions.

Leave a Reply

*