La FECOM participa a la campanya “Viu-les, flor i planta viva”

La campanya, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es realitzarà a través de les xarxes socials fins el 23 de juliol, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa.

El sector de la Flor i la Planta Viva, amb el suport de la Generalitat, ha engegat una campanya per promoure el seu consum en la vida quotidiana.

Aquesta iniciativa forma part del pla d’accions de la Taula de la Flor i la Planta Viva promoguda pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) per millorar la competitivitat de les empreses del sector davant els reptes actuals, especialment en aquesta etapa postcovid-11. La campanya s’emetrà a les xarxes socials fins el 23 de juliol, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa.

Sota el lema “Viu-les, flor i planta Viva”, la campanya consta de 3 vídeos diferents (un de genèric, un de flors i un plantes) i s’emetrà fins a finals de juliol a través de les xarxes socials del CCAM i de les entitats que formen part de la Taula com a plataformes de promoció: Gremi de Floristes, Asociación Españona de Centros de Jardinería (AECJ) i FECOM.

La campanya vol incidir principalment en el foment del consum de flors i plantes en la vida quotidiana de les persones i també captar l’interès de nous compradors entre els públics més joves. És per això que les càpsules de vídeo s’han centrat en posar en valor l’experiència i protagonisme de les flors en diferents situacions del dia a dia i, també, a donar visibilitat als professionals de floristeries i centres de jardineria.

La campanya s’emmarca en l’Agenda Comerç 20/21, el full de ruta del sector del comerç per als propers dos anys, en concret en l’àmbit de la millora de la competitivitat de les empreses.

Els vídeos

Leave a Reply

*