Laura Estadella participa als “Dijous endollats amb la FECOM”

La periodista Laura Estadella protagonitza el webinar “Humanitzar les xarxes socials”. 

Dins dels Dijous endollats amb la FECOM, aquest dijous dia 2 de juliol és el torn de Laura Estadella, periodista i experta en comunicació corporativa amb el webinar “Humanitzar les xarxes socials”, una sessió per reflexionar sobre per què cal mostrar-se en públic i la importància d’aquest gest vers als clients.

El programa “Dijous endollats amb la FECOM” consta de sessions formatives online que es celebren els dijous a través de l’eina Zoom i que giren al voltant de temes com la salut, les xarxes socials i les TIC.

Les persones interessades es poden insciure a través del mail administracio@fecomlleida.com o bé trucant per telèfon al 973 24 57 54.

Leave a Reply

*