Maria Helena de Felipe: “Un 20% de les pimes podria tancar per la crisi del Coronavirus”

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, ho ha assegurat en una entrevista al programa Duros a 4 pessetes de COPE Catalunya.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, ha participat al programa Duros a 4 pessetes de COPE Catalunya conduit per Quim Esteban.

De Felipe ha exposat com les petites i mitjanes empreses estant patint la crisi provocada pel coronavirus i ha assegurat que possiblement un 20% acabaran desapareixent. “Les pimes representen el 93% de l’economia i actualment, només amb el 30% de l’activitat, no en tenen prou per tirar endavant”, ha afirmat.

En aquesta línia també ha destacat que sectors com la hostaleria, la restauració o el petit comerç són els que més estan patint i que des dels gremis i associacions desitgen una vacuna o un mitjà que garanteixi el retorn a l’activitat normal.

Pel que fa als ERTOS, la presidenta de Fepime ha valorat positivament el diàleg social per aconseguir que s’allarguin fins a setembre i no descarta que en determinats sectors es perllonguin fins al desembre.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç.

Leave a Reply

*