AEBALL reprèn de forma presencial el seu Servei d’acompanyament a emprenedors i a noves empreses

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és Punt d’Atenció a l’Emprenedor integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

AEBALL ha tornat a oferir de nou de forma presencial el seu servei d’acompanyament a persones emprenedores, implementant les mesures oportunes per protegir la salut tant de les persones que vulguin rebre assessorament com la dels propis assessors.

Totes les reunions amb persones emprenedores es fan a través de cita prèvia, per tal de garantir totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per realitzar l’assessorament i l’acompanyament.

La patronal va reprendre aquest servei fa 3 setmanes i, des de llavors, han passat per les oficines d’AEBALL 8 persones emprenedores, amb més cites tancades per a les properes setmanes.

Des de que es va declarar l’estat d’alarma, AEBALL ha atès moltes consultes per rebre assessorament sobre com donar-se d’alta com autònom. També s’ha sol·licitat l’estudi i la realització de plans d’empresa perquè alguns emprenedors necessitaven rebre els certificat de viabilitat, emès per AEBALL, per poder recercar fons de finançament per als diferents projectes. A més, durant aquest període es va donar de alta a una nova empresa a través del Punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor).

Durant el confinament moltes empreses de recent creació van demanar informació sobre els ajuts i les normatives laborals i econòmiques que es van aprovar en aquests dies.

La patronal promou d’aquesta manera la iniciativa privada i acompanya als nous emprenedors que desitgen impulsar el seu propi negoci, a les empreses de nova creació que vulguin consolidar-se i a les empreses que vulguin posar en marxa una nova línia de negoci.

El Servei vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des del Servei s’ofereix un assessorament empresarial integral gratuït així com cursos de formació, seminaris i actes d’interès per a nous emprenedors.

En aquesta línia, el proper 22 de juliol s’organitzarà un eWorkshop amb el títol “5 estratègies exitoses per posar el negoci d’una PIME a internet“, que comptarà amb l’expert Jens Blüm, cofundador de Barcelona Puffin Consulting, consultor sènior i expert en la planificació, preparació, execució i direcció del canvi en l’empresa. MBA per IESE.

D’altra banda, el divendres 24 de juliol s’organitzarà el taller “Com donar a conèixer el teu negoci”, mentre que el proper 28 de juliol es realitzarà el curs “Com posar preus als teus productes o serveis”.

Aquests servei i aquests cursos i tallers són gratuïts, estan subvencionats pel Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, i cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Per a més informació i demanar cita prèvia, poden contactar al 93 337 04 50 / empren@aeball.net

Leave a Reply

*