La FECOM es mostra preocupada per les restriccions de mobilitat al Segrià

La Junta Directiva de la FECOM i representants de les associacions de comerciants manifesten les seves preocupacions davant la restricció de mobilitat que afecta a la comarca del Segrià. 

El Director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Empresa i Coneixement, Sr. Ramon Alturo, ha compartit amb la Junta Directiva de la FECOM i representants de les Associacions de Comerciants, les inquietuds i preocupacions en què es troben els empresaris del sector comerç davant la restricció de mobilitat que afecta a la comarca del Segrià i les repercussió sanitàries i econòmiques per al territori.

La FECOM defensa que els comerciants han fet bé la seva feina i s’han dotat de les mesures de protecció necessàries tant per als seus treballadors com per als consumidors però “la sensació d’abandonament per part dels nostres representants polítics s’ha fet pales durant la reunió, i el greu cost que representa aquest confinament portarà a molts tancaments d’empreses amb greus conseqüències tant socials com econòmiques” asseguren.

La Federació de Comerç de Lleida afirma que “ha faltat informació i transparència per part dels polítics i es fa evident la sensació d’un allunyament dels mateixos en la realitat en la que estem immersos”

Per aquests motius, el sector del comerç reclama ajuts directes a les empreses, exoneració d’impostos i menys pressió fiscal.

Leave a Reply

*