L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

El període per presentar candidatures al XXVII Premi Jove Empresari s’allargarà fins el 27 de juliol.

Ja està obert el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any. El termini per presentar candidatures s’allargarà fins el 27 de juliol i, a diferència d’altres anys, la gala de lliurament no es farà a l’estiu i s’aplaça fins a la tardor a causa de la crisi sanitària de la covid-19. El format de l’acte s’adaptarà a la realitat sanitària que hi hagi en aquell moment.

El Premi Jove Empresari cobra, aquest any, més sentit que mai ja que com explica el Ruben Sans, president de l’AIJEC “la crisi que ha generat la covid-19 ha provocat que els empresaris haguem treballat més que mai per tirar endavant les nostres empreses i en aquest context creiem que és important que aquesta feina es reconegui”.

Els guardons, que enguany arriben a la seva 27 edició, reconeixen el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més del Premi Jove Empresari, que busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial, també s’entrega el Reconeixement a la Millor Iniciativa Empresarial, que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur.

Qui pot optar al Premi Jove Empresari?

Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori.

Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació.

Els empresaris que vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web del Premi Jove Empresari de l’AIJEC www.premijoveempresari.cat.

Els guardons de referència de l’emprenedoria a Catalunya

A més del Premi Jove Empresari i del Reconeixement a la Millor Iniciativa Empresarial, aquest any l’Associació de Joves Empresaris entregarà tres reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa i el Reconeixement a l’Emprenedor Social.

Leave a Reply

*