AEBALL i UPMBALL inicien cursos subvencionats al setembre

Les patronals aposten amb força per la formació online i a través d’aula virtual per donar resposta a les necessitats de les empreses i professionals del territori.

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) inicien el mes de setembre apostant amb força per la formació subvencionada, amb una programació que s’estendrà fins a la fi de 2020 i adaptant-se en tot moment a les necessitats derivades de la difícil situació provocada per la COVID-19.

D’aquesta manera, l’àrea de les noves TIC continuarà sent un eix central en la programació de cursos de l’entitat, oferint formació en Autocad Avançat 2D, Analítica Web i Pla de Màrqueting, Fotografia Digital i Microsoft Excel, entre d’altres.

Pel que fa a Tècnica i Metal·lúrgica, UPMBALL impulsarà formació en soldadura, electricitat industrial o autòmats programables.

D’altra banda, l’operació de carretons segons la Norma UNE 58451 i les eines d’emmagatzematge, estocs i trameses, entre d’altres accions formatives, seran l’aposta de la patronal per l’àrea de Comerç i Logística.

L’Anglès continua sent una peça fonamental en la formació d’Idiomes d’AEBALL, que ofereix cursos de fins a 3 nivells: A.2.A, A.2.B, B.2.A. Quant a Habilitats, la gestió comercial, la comptabilitat avançada i l’atenció al client seran les àrees que es treballaran als propers mesos.

La formació que ofereix l’AEBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l’entitat considera d’importància estratègica per augmentar la qualificació i ocupabilitat de les persones treballadores i la competitivitat de les empreses.

Bona part d’aquesta nova programació es realitzarà en modalitat online, mitjançant la nova Aula Virtual que recentment va presentar l’entitat. D’aquesta manera, AEBALL s’adapta a les necessitats derivades de la complexa situació que està provocant la crisi sanitària de la COVID-19.

Consulta el llistat complet de cursos en aquest enllaç. Per inscripcions i més informació sobre aquests cursos, poden contactar amb formacion@aeball.net

Mes informació – Tel. 93 337 04 50 E-mail: aeball@aeball.net

Leave a Reply

*