AEBALL i UPMBALL impulsen la promoció de la salut i les sinèrgies entre empreses del territori en la lluita contra la COVID-19

La patronal organitza el proper 16 de setembre un eWorkshop on es tractaran els reptes i oportunitats de la promoció de la salut a les companyies.

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) impulsen la promoció de la salut a les empreses del territori en el context de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, amb un nou eWorkshop, coorganitzat amb la consultora de Recursos Humans meHRs, que es celebrarà el proper 16 de setembre a les 9:30.

A la sessió virtual es tractaran, entre d’altres temes d’interès, les oportunitats i reptes de la promoció de la salut a les empreses, els tipus de programes existents i els recursos necessaris per tractar un pla de promoció de la salut per als equips de treball.

L’eWorkshop comptarà amb l’experta Esther Deltor, Directora de Salut i Empresa de meHRs. Deltor té més de 10 anys d’experiència professional en l’àmbit de l’oncologia i actualment desenvolupa i implementa programes de promoció de la salut per empreses compromeses amb els seus equips de treball i amb la societat.

D’aquesta manera, AEBALL i UPMBALL mostren, una vegada més, el seu ferm compromís en oferir solucions i protecció a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat en la lluita contra el coronavirus i per garantir que totes les companyies poden continuar desenvolupant la seva feina amb totes les garanties.

En aquest sentit, la patronal ofereix la seva Xarxa de Suport COVID-19 a les empreses del territori, una eina on les empreses poden accedir a productes, solucions i serveis per superar la crisi de la COVID-19, així com oferir les solucions pròpies i generar sinèrgies amb altres companyies.

Equips de Protecció Individual (EPI’s), solucions de mesurament de temperatura, solucions de neteja i desinfecció, serveis digitals i d’adaptació del teletreball o mampares de protecció per a comerços, entre d’altres, són alguns dels serveis que es poden consultar a aquesta xarxa.

L’entitat continua així treballant per impulsar el creixement econòmic, la generació de riquesa i el benestar al territori, minimitzant tot el possible els efectes de la crisi de la COVID-19.

Per a inscripcions i més informació sobre l’eWorkshop, fer clic aquí o contactar amb formacion@aeball.net

Consulta la Xarxa de Suport COVID-19 d’AEBALL/UPMBALL fent clic aquí

Leave a Reply

*