Fepime presenta la primera “Guia de transformació digital per a pimes”

La guia, elaborada en col·laboració amb Barcelona Puffin Consulting, neix amb la idea de simplificar la tasca d’integrar l’ús de les noves tecnologies en el dia a dia de les empreses de menor dimensió.

Fepime Catalunya presenta el proper 28 de setembre a les 10h la primera “Guia de transformació digital per a pimes”, un document que té l’objectiu de facilitar la integració de l’ús de noves tecnologies a les petites i mitjanes empreses.

La guia, elaborada en col·laboració amb l’empresa Barcelona Puffin Consulting, pretén ser una eina útil i pràctica que ofereixi informació sobre eines digitals i sobre com implantar una estratègia de transformació digital a l’empresa.

A través d’un llenguatge senzill, la guia és un instrument per a ajudar els petits empresaris a identificar les oportunitats que la nova era digital brinda als seus negocis per tal d’adaptar-se i ser més competitius.

La presentació, que es realitzarà a través d’un webinar obert a tothom, comptarà amb la participació de Ramon Tremosa, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Pedro Mier, President d’Ametic (Asociación de Empresas de Electrónica, Tecnologías de la Información, Telecomunicaciones y Contenidos Digitales); Mª Helena de Felipe, Presidenta de Fepime; Jens Blüm, CCO i Co-Fundador de Barcelona Puffin Consulting i Toni Torredemer, CEO  i Co-Fundador de Barcelona Puffin Consulting.

La sessió és gratuïta. Per poder assistir cal enviar un mail a secretaria@fepime.com amb el nom, cognoms, càrrec, empresa i telèfon.

Leave a Reply

*