Comença la Setmana Digital de la FECOM

La Federació de Comerç de Lleida organitza la “Setmana Digital de la FECOM”, sessions formatives matinals de 5 al 9 d’octubre amb la tecnologia com a eix principal en el comerç i les vendes.

Les sessions es realitzaran de 8:30 a 9:45h a través de la plataforma Zoom i comptarà amb temàtiques molt variades per tal que els comerciants puguin conèixer i aprendre a aplicar aspectes tecnològics en el seu dia a dia laboral o bé aprendre a gestionar la seva feina en una època on la tecnologia hi està molt present.

Dilluns, 5/10. NO PERDIS TEMPS. OPTIMITZA LES XARXES SOCIALS

Iniciarem les sessions aprenent a gestionar bé el nostre temps a les xarxes socials, a no perdre temps innecessari i a conèixer alguns trucs per ser més àgils i ràpids alhora de fer publicacions.

– Dimarts, 6/10. LIDERATGE I MOTIVACIÓ LABORAL EN TEMPS DE TELETREBALL

Més connectats a Internet, menys relació laboral presencial… El teletreball ha canviat de dalt a baix la manera de treballar però ser un bon líder i motivar els treballadors ha de seguir estant present.

– Dimecres, 7/10. PRIMERS PASSOS D’UN WEB AMB WORDPRESS

No tens web? Estàs pensant en fer-ne una però no saps per on començar? Coneix els primers passos per crear-ne una amb WordPress.

– Dijous, 8/10. EINES D’AUTOMATITZACIÓ (PAYPAL, BIZUM…)

En metàl·lic, amb targeta, via transferència… Però què passa quan som a Internet? Com podem gestionar els pagaments a proveïdors i els cobraments als clients? Hi ha eines ràpides per a una gestió més àgil.

– Divendres, 9/10. COPYWRITING, L’ART DE VENDRE AMB PARAULES

Des d’enviar un correu electrònic o whatsapp als clients, fer un cartell per a la botoga, escriure una publciació a les xarxes socials… Quines paraules utilitzar? Quin ordre seguir quan escric per captar l’atenció del lector?

Inscripcions al 973 24 57 54 o administracio@fecomlleida.com

Leave a Reply

*