31a Trobada Empresarial al Pirineu

La XXXI Trobada Empresarial al Pirineu serà online i sota el títol “Reiniciem l’economia”.

La 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu s’adapta a la situació provocada per la COVID-19 i, per primera vegada en la seva història, es realitzarà en una sola tarda (el dijous 29 d’octubre, de 16 a 19.30 hores) i en format virtual. Serà, doncs, una trobada digital, gratuïta i oberta a tota aquella persona interessada que s’hagi enregistrat prèviament.

“Reiniciem l’economia” serà el títol d’aquesta nova edició, una trobada que comptarà amb diferents conferències i taules rodones que convidaran els assistents al debat, ja que podran fer preguntes i interactuar amb els ponents, per tal de conèixer de primera mà com ells han reinventat els seus negocis.

Així doncs, els conferenciants posaran en comú els seus coneixements i les seves experiències i capacitats, gràcies a les quals s’estan adaptant amb èxit a un entorn imprevisible i inesperat com és el de la COVID-19.

Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, ha explicat que “donat les actuals circumstàncies i les recomanacions sanitàries, hem decidit celebrar aquesta edició en format online i obrir-la a tothom que vulgui, per tal d’aportar positivitat i optimisme a l’empresariat”.

La Trobada Empresarial al Pirineu estava previst que se celebrés els dies 11 i 12 de juny en format presencial. Degut a la pandèmia, es va posposar per als dies 29 i 30 d’octubre però, donades les circumstàncies, se celebrarà en una única tarda, el dijous 29 d’octubre i virtualment.

Podeu descarregar el programa complet en aquest enllaç.

Leave a Reply

*